All That Remains – Divine – klippremier

Fémforgács

Hat év után új dalának videójával tért vissza az All That Remains. Divine daluk az első stúdióanyaga gitárosuk, Oli Herbert halála óta. Ezzel a dallal a zenekar jelenlegi felállását is bemutatja, ami a következőképpen néz ki: Philip Labonte énekes, Jason Richardson és Mike Martin gitárosok, Matt Deis basszusgitárost és Anthony Barone dobos.

Sok idő telt el azóta, hogy az All That Remains új zenét adott ki.” – kommentálta Labonte. „Sok minden megváltozott… mind a bandában, az All That Remainsben, mind pedig a körülöttünk lévő világban. Amikor 2018-ban elveszítettük Olit, nehéz volt elképzelni a további utat. És most hat évvel később büszke vagyok arra, hogy megoszthatom a Divine-t veletek.

Az All That Remains új életret kapott, és ez a rajongóknak köszönhető. Köszönet az évek óta tartó támogatásotokért. Nélkületek nem lennénk itt. És köszönet neked Oli.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.