Végre Budapesten a zseniális rockénekes új zenekara!

Rockvilág.hu online rockmagazin

Először lép fel Magyarországon a kiváló rockénekes, Dino Jelusick csapata, a Jelusick, melynek bemutatkozó albuma tavaly szeptemberben jelent meg ‘Follow The Blind Man’ címmel. Dino (többek között) a Trans-Siberian Orchestra, a Whitesnake és a The Dead Daisies zenekarokban is szerepelt az utóbbi években, de többször hallhattuk már hazai színpadon is vendégénekesként, valamint a nemrég szintén kiváló albummal jelentkező Whom Gods Destroy zenekarban is ő énekel. Az egykori Animal Drive formáció egyetlen, 2018-as lemezét is gyakran emlegetik a műfaj kedvelői.

Ezúttal viszont minden saját zenekaráról szól majd! Meg is érdemlik, hiszen egy nagyon tehetséges, bivalyerős csapat a horvát Jelusick – a hard rock/heavy/progmetal közönség egyik nagy kedvence lehet a következő években. Ne hagyd ki első hazai fellépésüket! Erőteljes műsorukban természetesen főleg az aktuális album dalai szerepelnek, de hallhatunk majd az Animal Drive lemezről is egy-két szerzeményt, meglepetésként pedig néhány rock klasszikus feldolgozása is felbukkanhat a dallistán. A fellépésre május 24-én, péntek este, a budapesti Analog Music Hall koncerttermében kerül sor, az est vendége pedig a korábbi Fonogram díj-nyertes, hazai Asphalt Horsemen lesz.

A LOTS Music bemutatja: Jelusick – Follow The Blind Man Tour 2024
2024. május 24., péntek 19:30 – Budapest, Analog Music Hall

vendég: Asphalt Horsemen

Belépők: elővételben 8.900 Ft, a koncert napján 9.500 Ft. Jegyek kaphatók online a www.tixa.hu weboldalon, valamint a koncert napján 19 órától a helyszínen.

A koncert esemény oldala a Facebookon: https://www.facebook.com/events/1844318012648191

További kapcsolódó oldalak:
http://www.lots-music.hu/
https://www.jelusick.com/
https://www.facebook.com/LotsMusicConcerts/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.