Erased – Rat Dance – dalpremier

Fémforgács

Tavaly novemberben bemutatott Farewell című dala után újabb dalával jelentkezett a metalcore / hardcore vonalán mozgó mosonmagyaróvári Erased zenekar. Frissen megjelent Rat Dance dalukkal kapcsolaban a banda énekese Závodni Márk a következőket osztotta meg:

A Rat Dance szövegvilága egy reakcióként született arra a gyűlöletkeltésre és elnyomásra, ami az online térben és a való életben is egyaránt folyik napjainkban, és egy ilyesmi „in your face” leegyszerűsített szöveggel akartam kifejezni, hogy ennek mennyire nincs helye ezen a színtéren.”

A felvételeket DIY módon készítettük, mix és master részével pedig ismét Hájer Gergőt (Omega Diatribe, Vented, Audionerve, 515 Studio) bíztuk meg, akinek annyira szeretjük a munkásságát, hogy már visszatérő vendégek vagyunk. A single borítója dobosunk, Horváth Róbert keze munkája, mely a szám mondanivalóját vizualizálja.”

Ezt, és még a több számunkat a következő koncerteken tudjátok biztosan hallani:

2024. május 4. Veszprém, Terem (Téveszme, Petofi)

2024. május 30. Budapest, Kripta (CLEARXCUT)

2024. június 15. Győr, Beton (Informer, Splitleaf)

Már szervezés alatt vannak a nyári és őszi dátumok is, így valahol talán sikerül mindenkinek láb alatt lennünk. Folyamatos infókat Facebook, valamint Instagram oldalainkon találtok.”

A zenekar gitárosával, Schlitt Martinnak készítette korábbi interjúnkat itt olvashatjátok.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.