Like Moths To Flames – Az érzelmek életünk katalizátorai

Fémforgács

Május 10-én The Cycles of Trying to Cope címmel adta ki új nagylemezét az amerikai metalcore csapat, a Like Moths To Flames. Lemezük újabb videójaként a Over the Garden Wall nézhető meg, amiről az énekese, Chris Roetter röviden ennyit mondott: – „Ez a dal számos párhuzamot von azzal, hogy a test egy otthont testesít meg.”

A lemez azt a sokféle érzelmet foglalja magába, amin keresztül kell mennünk, amikor az életünk folyamán igyekszünk felnőni. Az elmúlt néhány évben valójában igyekeztem néhányat katalizátorként hasznosítani ezekből az érzelmekből, hogy túljussak azokon a dolgokon, amiken éppen keresztül kellett mennem. Azt hiszem, mindannyiunknak megvannak a saját egyedi módszerei a helyzet kezelésére, ezek itt az enyémek.” – mondta új lemezük lényegéről Chris Roetter.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.