Pick Down – Marconák, de vajból van a szívük

Hard Rock Magazin

Nemrég jelent meg a digitális szolgáltatóknál az orosházi Pick Down ‘Tükörszív’ című EP-je, de a fiúk olyan jó fejek voltak, hogy az előfizetéssel nem rendelkezőknek a YouTube-on is elérhetővé tették.

A Mezőhegyesen alakult, de immár orosházi székhelyű zenekar, a Pick Down elég sok változáson ment keresztül a 2021-es ‘Félúton’ EP megjelenése óta. Az egyik legfontosabb, hogy második szólógitárosként csatlakozott Bencsik Ádám (Boring Days, Burning Hate Heroes) Hedrich Dávid mellé, ezáltal a zenéjük sokkal kidolgozottabbá és dallamosabbá vált. Vokálokkal is segíti a frontember, Széles Tamás énekes-ritmusgitáros munkáját. Basszus fronton is változások történtek, Balogh Máté (Metallicum, Methexis) progresszív zenei stílusa nagy hatással van a Pick Down hangzásvilágára. A doboknál továbbra is a harmadik alapítótag, Varga Mihály foglal helyet. 2024 májusában a gyulai No Silence stúdióban készült el a ‘Tükörszív’, ez a 4 dalt tartalmazó EP a közeljövőben elkészülő nagylemez előfutára.

A ‘Tükörszív’ dallistája:

01. Tükörszív
02. Legyen tiéd
03. Hazudj még
04. Kell egy pillanat

Pick Down

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.