Xasthur – Nárcisztikus emberek

Fémforgács

A Scott Conner vezette folk ihletésű depresszív black metal projekt, a Xasthur június 5-én adja ki ki Disharmonic Variations című új albumát, a Lupus Lounge gondozásában. Lemezéről elsőként az akusztikus melankóliával átszőtt Your Existence is Not Enough című dala ismerhető meg.

Jogosultság, nárcisztikusok. Emberek, akiknek ezt vagy azt birtokolniuk kell, akár keveset, akár sokat, mert egyszerűen csak léteznek, de nem áll szándékukban semmit sem tenni, semmit sem adni azért, hogy mindezt megszerezzék. Minden nap találkozom ilyen emberekkel. Ha azt hiszed, hogy mindez úgy hangzik, mintha rólad szólna, nem így van, nem te vagy az egyetlen. Ha láttál ilyet, akkor sem vagy egyedül.” – foglalta össze a dal mondanivalóját Scott Conner.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.