Saját bulival tér vissza az Unprocessed

Rockvilág.hu online rockmagazin

A német progresszív metál bandát legutóbb a Tesseract vendégeként láthattuk, most pedig eljött az idő az Unprocessed számára, hogy önálló headlinerként hódítsa meg a Dürer Kertet október 15-én.

Az Unprocessed a modern és progresszív metál világának innovatív ereje, a német bandát a műfaji korlátokon túllépő, egyedi megközelítésükért dicsérik. Legújabb albumuk, a ‘…and everything in between’ az Unprocessed eddigi legteljesebb albuma. Gyönyörűen dallamos, intenzíven brutális, technikailag lehengerlő és hookokkal teli – ez az az album, amely határozottan felhelyezi őket a térképre, mint olyan előadót, akire érdemes odafigyelni. A német kvartett a futurisztikus gitárvezérelt metál új evolúcióját képviseli. A banda elmondása szerint az “…and everything in between” szó szerint úgy írható le, mint minden, ami az élet szélsőségei között van. A dühöt, bánatot, nosztalgiát, szerelmet és félelmet feldolgozó album a személyiség különböző árnyalataira reflektál, amelyekből mindenki áll (pl. mindenkiben ott van a gonosz).”

Decemberben kiadott új lemezüket olyan neves magazinok dicsérték, mint a Kerrang!, vagy a Metal Hammer, előbbi úgy hivatkozott az új anyagra, mint egy nagy adag friss levegőre, a metál világában.

A koncertre a jegyek elérhetők a www.livenation.hu oldalon.

Esemény: https://fb.me/e/6HTGNkEkN

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.