Act Of Denial – Unbury The Hatchet – itt egy új dal

Fémforgács

A nemzetközi felállású dallamos death metal projekt, az Act Of Denial a napokban mutatta be vadonatúj kislemezes dalának, az Unbury The Hatchet dalszöveges videóját, amely a ’90-es évek, valamint a 2000 évek eleji régisulis göteborgi hangulatot idézi vissza. A dalban vendégként Eugene Ryabchenko (Fleshgod Apocalypse) dobol.

Rendkívül boldogok vagyunk, hogy közel 3 év után egy új dallal és egy új szöveges videóval jelentkeztetünk. A videót ismét Wanderley Perna barátunk készítette, akinek korábbi Your Dark Desires dalunk szöveges klipját is köszönhetjük, csodálatos munkát végzett, mint mindig. Thx tesó!” – mondta Luger (Benighted, Koziak) gitáros, dalszövegíró, alapítótag.

Új AOD albumról nem tudok nyilatkozni. A bandából sokan saját csapataikkal épp elkezdtek turnézni, vagy hamarosan elkezdenek. Persze készülnek új dalok, néhány klassz vendéggel, mint a mostani Unbury The Hatchet, amelyben Eugene Ryabchenko remek dobjátéka hallható.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.