Sirens Chant – Érkezik az új EP

Fémforgács

Doubts/Wrath címmel március 10-én jelenik meg a pécsi post-metalos Sirens Chant új EP-je, amiről elsőként Life Is a Dream videójukat osztották meg. Elmondásuk szerint ezt az EP megjelenéséig még újabbak követik.

Fogadjátok szeretettel koncertjeink nyitó monológját és a hamarosan teljes hosszában elérhető lemezünk első tételét! A következő napokban március 10-ig bezárólag szeretnénk veletek több felvonásban megosztani az elmúlt néhány évünk munkáját. Addig is hangolódjatok ezzel a következő felvonásra.

Az EP dalai már 2016 körül meg voltak, azonban csak mostanra kapták meg végleges verziójukat. Az EP címe, a Doubts/Wrath a dalok két fajta tematikai felépítményére utal: az első két dal főként a belső bizonytalanság és a magány témáit járja körbe, míg a másik kellő egy dühösebb, sokkal nyersebb előadásmódot képviselnek.

A bandát nagyban inspirálta a True Detective című HBO-sorozat első évada -, így ennek tudatában nem túl meglepő, hogy a most bemutatott, lényegében intróként funkcionáló dalban csak és kizárólag Matthew McConaughey karakterének, Rust Cole-nak a harmadik epizódban elejtett monológja hallható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.