Coldborn – Érkezik a második lemezük

Fémforgács

A belga black metalos Coldborn május 10-én adja ki második stúdióalbumát The Unwritten Pages of Death címmel. A lemez a Final Sacrifice Records kiadásban fog megjelenni, amiről elsőként Silenced is the Choir of Euphoria daluk hallgatható meg.

Bár az album szilárdan a black metalban gyökerezik, tele van változatossággal, a gyors tempójú blastbeatektől a doomos részekig, illetve minden egyébbel, ami a kettő között található. A riffek tisztelegnek a ’90-es évek azon ikonikus black metal zenekarai előtt, amelyek formálták a műfajt, miközben saját, egyedi pályát rajzolnak maguknak. A hangulat extra szintjének megteremtése érdekében a dalokat hangulatos akusztikus gitárok, szólógitárok és finom szintetizátorok díszítik.” – árulta el a Norgaath és Menthor alkotta duó új lemezéről.

Coldborn – The Unwritten Pages of Death 

(Final Sacrifice Records)

1. Foreboding
2. Silenced is The Choir of Euphoria
3. Cold Void Rife
4. The Antechamber of Eternal Sleep
5. Harps of Death Chiming Reverberant
6. Cornucopia Hungers for More
7. Life’s Aureole No Longer Gleaming
8. A Spectral Dance of Midnight Sorrow

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.