Megérkezett a The Clan/Jolly Jackers – Olasz-magyar koprodukció!!!

Haverock Közösség

“Popcorn and Beer” címmel jelent meg az irish punk rock-ban utazó olasz The Clan és a hazai Jolly Jackers “közös” dala.

Mindkét zenekar 10 éve van úton, és több száz koncerten vannak túl Európa szerte.

“Már jó pár éve ismerjük egymást a “The Clan“-nal, és összefutottunk már itt ott külföldön. Legutóbb a nyáron, Brémában találkoztunk. Annak a fesztiválnak az érdekessége, hogy a fellépők mind a három nap játszanak, csak minden nap másik színpadon. Természetesen a második napot elmosta az eső, és este az összes zenekar egy nem túl nagy catering sátorba menekült. Na most képzeljétek el, hogy mi történik, ha összezársz egy fesztiválnyi irish/celtic zenekart egy olyan helyen, ahonnan nincs kiút és korlátlan italfogyasztás van…:)
 Ebből kerekedett az az ötlet, hogy legyen köztünk szorosabb együttműködés, segítsünk egymásnak akár szervezésben, stb., és felkértek minket, hogy a legközelebbi dalukban Dominika is szerepeljen. Ennek az eredményét hallhatjátok.”

A jubileumi évébe lépett Jolly Jackers idén lépett egy merészet, és női frontemberre váltott. Dominikával rögzítették a “Jackin around since 2013” című albumot, amit olasz, német, francia, és magyar fesztiválokon és klubokban mutattak be nagy sikerrel. Jelenleg következő albumukra készülnek, amit 2024 márciusában terveznek kiadni.

Addig is az évben utoljára Halásztelken láthatjátok őket november 17-én a Divina Machina és Békefi Réka/Árki Gergő duó társaságában.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.