The Dogshit Boys – Jüggernaut – új videó

Fémforgács

A sleaze/punk rockot játszó finn kultikus banda, a The Dogshit Boys nemrég tette közzé Jüggernaut című videóját. Az apokaliptikus hangulatú kislemezes daluk a hamarosan megjelenő Adogalypse Now EP-jüket hívatott felvezetni.

Íme, új kislemezünk Jüggernaut, ami egy kibernetikus Fembot meséje, aki gyilkos hobókat öl meg a jövő lidércnyomásos Megacityben. Tudod, ezek csak a szokásos dolgok, amelyek a fejünkben járnak…” – mondtál.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.