Category 7 – Új metál szupergroup mutatkozott be

Hard Rock Magazin

Category 7 néven alapítottak szupergroupot az Adrenaline Mob, Machine Head, Exodus, Armored Saint és Shadows Fall egykori és jelenlegi tagjai. A debütáló albumuk július 26-án jelenik meg, amelyről az első kislemezdal már tesztelhető.

A keményebb műfaj kedvelői örülhetnek, mert John Bush (Armored Saint), Mike Orlando (Adrenaline Mob), Phil Demmel (Machine Head, Kerry King), Jack Gibson (Exodus) és Jason Bittner (Shadows Fall) veteránjai egyesítették erőiket a Category 7-ben. A debütáló nagylemezüket július 26-án adják ki a Metal Blade Records gondozásában, amelyről az első előzetes ma jött ki In Stitches címmel.
A ’Category 7’-re keresztelt, július 26-án érkező album producere és javarészt dalszerzője Mike Orlando, az anyagot a Sonic Stomp nevű stúdiójában rögzítették, a keverés is az ő műve, a lemezborító Carlos Fides (Angra, Evergrey, Kamelot) nevéhez fűződik, egyelőre csak a kiadó webshopjában jegyezhető elő CD-n, kék-fehér és fekete-szürke vinylen.

’Category 7’ dallista:

01. In Stitches
02. Land I Used To Love
03. Apple Of Discord
04. Exhausted
05. Runaway Truck
06. White Flags And Bayonets
07. Mousetrap
08. Waver At The Breaking Point
09. Through Pink Eyes
10. Etter Stormen

Category 7

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.