Suffocation – Megjelent az új lemezük

Fémforgács

Hymns From The Apocrypha címmel adta ki új nagylemezét a New York-i death metal legenda, a Suffocation. A lemezről Derek Boyer, a banda basszusgitárosa a következőket mondta:

Ez a lemez felvonultatja azokat a brutális, technikás, kaotikus fordulatokat, amelyeket mindenki elvárhat a Suffocationtől. Plusz olyan új elemeket is, amelyek kevésbé megszokottak tőlünk. Ez a második közös munkánk Christian Donaldsonnal, aki egyébként a Live In North America keverését és maszterelését is végezte, és ezen a lemezen is abszolút kitett magáért! Alig várjuk, hogy színpadra állhassunk ezekkel a dalokkal, és szétzúzzunk mindent, ami csak az utunkba kerül!

Lemezük Delusions of Mortality című dalára egy 3D-s szöveges videó is készült. A dalról Ricky Myers énekes az alábbiakat osztotta meg:

A Delusions of Mortality azokról a dimenziós lényekről szól, akik olyan ősi írásokat hagytak ránk, amelyekben le van írva a valódi eredetünk, a rendeltetésünk és az emberiség teremtésének a miértje. Olyan tudást tárnak fel, amely az ember számára túl sok, hogy megértse, ugyanakkor lehetővé teszi az emberiség számára, hogy fellebbentse a fátylat és meglássa az igazságot. Hiszen a létezésünk nem más, mint szemfényvesztés.”

A Suffocation 2024. február 5-én a Dürer Kertben, a Sanguisugabogg, az Enterprise Earth és az Organectomy társaságában élőben is bemutatja új lemezének dalait, amit az alábbiakban hallgathattok végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.