Skeletal Remains – Jövőre érkezik az ötödik lemezük

Fémforgács

Bejelentette ötödik albumát az amerikai death metalos Skeletal Remains. Új lemezük 2024. március 8-án, Fragments of the Ageless címmel jelenik meg a Century Media Records kiadásában. Ennek kedvcsinálójaként Void of Despair daluk videóját tették közzé.

Nagyon büszkén mutatjuk be az első kislemezünket, amely a Void Of Despair címet viseli!  A dalt a tengeren odaveszett sok-sok ember valódi borzalmai ihlették, akik miután minden erőforrásukat és élelmüket kimerítették, a kannibalizmushoz fordultak a túlélés érdekében. A régi történetekhez hozzáadtuk a saját csavarunkat azzal, hogy a legénység egy olyan hajóra került, amely a mély űr örök ürességében veszett el. A dalban kavargó agresszió és a spasztikus riffek tökéletesen kifejezik az érzést, hogy egy végtelen vesztes harcot vívnak az épelméjűséggel, illetve az éhezéssel szemben, így megadva magukat a végzetüknek. Bízunk benne, hogy tetszeni fog nektek!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.