Mozdulj rá a GreatEscape zenekarra!

Haverock Közösség

Mozdulj a GreatEscape zenekarra, mert nagyon szuper dolgokkal jönnek még!

Október 30-án jelent meg a GreatEscape zenekar “új” dala, ami egyébként egy régebbi 2011-ben íródott nóta új köntösben megjelent kiadása. A 2022-ben újjászületett zenekar már most elég sok élményt tudhat magáénak, de a legfontosabb amit mi is várunk, a hamarosan megjelenő lemezük. Ígéreteik szerint új arcukat mutatják majd meg az anyagon. Mindenképp kíváncsisággal tölt el minket is, hiszen a hosszú év kihagyás után újra futnak, és az energiaszintjük is a helyén van. 

A Mozdulj ránk című dal egyébként 2011-ben megjelent kislemezükön volt hallgatató. Idén a srácok léptek egy nagyot, és ezt a dalt újraalkották, hoztak neki egy klipet is amiben betekinthetünk a próbaterem rejtelmeibe.

A felvételek Csiszár Ádámnál készültek, ami hallhatóan jól is sikerült.
GreatEscape – Punk Rock – Hajrá, töretlenül előre!

pop-punk zenekar
Ének/Gitár:Auer Máté
Gitár:Lukács Márk
Basszusgitár:Tóth Dániel
Dob:Kiss Benedek

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.