SulfuriS – Shatterpoint – lemezelőzetes dal

Fémforgács

Első albumának kiadására készül a groove/modern metal vonalán mozgó finn SulfuriS. Corpus/Animus címet viselő debüt-lemezük augusztus 2-án fog megjelenni az Inverse Records kiadásában, erről Shatterpoint dalukat mutatták be.

A Shatterpoint a fasizmus erőteljes felemelkedéséről és a közös igazságalap elvesztéséről szól. A szélsőjobboldal játékszabályairól szól, és arról, hogy hová vezethet egy ilyen játék. A Shatterpoint egy olyan helyzetre utal, amelyből nehéz, ha nem lehetetlen visszatérni a korábbi állapotokhoz. Amikor minden, amit közösen építettünk, összetörve hever a padlón. Különösebb politikai elkötelezettség nélkül, az itt megfogalmazott ellentmondásos álláspont az, hogy valószínűleg az emberek sokfélék. És hogy talán mindannyiunknak joga van a társadalomban élni.” – mondta a dalról Vincent Lilium énekes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.