Baest – Imp Of The Perverse – új videó

Fémforgács

Januári klipszörnye, a Colossus után máris újabb videójával jelentkezett a dán death metalos Baest. A banda a napokban tette közzé Imp Of The Perverse című új rettenetét, amiről így beszéltek:

Ez a dal az emberi lélek sötét bugyrait villantja fel. Súlyos groove-okat vegyítünk benne fogós, rockos dallamokkal, hogy a hallgató egyszerre zúzzon és bemozduljon rá.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.