Kahani – Vengeance – bemutatkozó videó

Fémforgács

Az amerikai metalcore/deathcore Kahani a napokban jutatta el hozzánk Vengeance című dalának videóját. A trió nehéz riffehez indiai zenei elemeket, illetve történeteket ötvöz.

A Kahani (Ka-HA-Nee),  a történet hindi nyelven. Mi vagyunk a Narrátorok, és ezek a mi történeteink. Mi vagyunk a Kahani!

Alázattal tölt el minket a támogatás és a szeretet áradása kislemezünk, a Vengeance iránt. ‘A kedvességetek arra ösztönöz minket, hogy továbbra is zenéljünk, és hogy továbbra is nyomuljunk, hogy továbbra is hiteles önmagunk legyünk.

Köszönjük, hogy megnéztétek a Vengeance-t! Fantasztikusak vagytok.”

A közel egy éve kiadott debütáló daluk, a Samsara videója itt nézhető meg,

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.