Tendrils – Új lemezük kiadására készülnek

Fémforgács

Hamarosan új albumát adja ki a brit mathcore / chaotic hardcore metal banda, a Tendrils. A zenekar 2012-ben alakult legutóbbi anyaguk a 2019-es Collapse EP-jük volt, aminek a folytatásaként még az idén megjelenik Long Dead című lemezük. Ennek felvezetőjeként House Of Vultures daluk videóját hozták nyilvánosságra.

Ez az első daluk hamarosan megjelenő Long Dead lemezünkről. Ahogyan a körülöttünk lévő világ, úgy mi is változtunk. Új lemezünk már egy új felállásban készült el, de erről és a lemez megjelenésről a későbbiekben informálunk majd benneteket. Addig is élvezzétek új dalunk videóját, amit a Hot Frog Animations készített.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.