Vörös Attila is fellép holnap a Jelusickkal!

Hard Rock Magazin

Dino Jelusick (Whom Gods Destroy, Michael Romeo, Trans-Siberian Orchestra, Whitesnake, Dirty Shirley) orgánumától lesz hangos holnap, május 24-én az Analog Music Hall. A Jelusick vendégeként Vörös Attila is beugrik pár dalra, előttük az Asphalt Horsemen izzítja a hangulatot.

A csillagok szerencsés együttállásának köszönhetően a kiváló gitáros, Vörös Attila a Jelusick zenekarral egy időben érkezik meg holnap Budapestre, így el tudta fogadni Dino Jelusick meghívását a péntek esti „analógos” bulira, hogy együtt zúzzanak néhány szám erejéig. Attila számos hazai és külföldi zenekar koncertjeiről és lemezeiről ismerős lehet (Leander Rising, Nevermore, Sanctuary, Satyricon), de természetesen külön említést érdemel az évenként megrendezésre kerülő Dimebag Darrell-emlékest, a ‘Hungarian Ride For Dime’ is. Idén januárban már 18. alkalommal került megrendezésre, és ezúttal Dino Jelusick volt az esemény sztárvendége.

Holnap este az Analog Music Hall koncerttermében 19 órától fellép tehát a Jelusick, Vörös Attilával kiegészülve, előzenekar az Asphalt Horsemen lesz.

Tervezett menetrend:

19:00 – kapunyitás
19:30 – Asphalt Horsemen
20:45 – Jelusick

Jegyet ma még 8900 Ft-ért tudsz venni rá a Tixa oldalán, a koncert napján, azaz holnap már 9500 Ft lesz a jegyár. További infó az esemény Facebook-oldalán.

Jelusick

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.