Infinite Corridor – Bemutatkozás

Fémforgács

A hagyományos meavy metal zenét szimfonikus és klasszikus elemekkel keverő Infinite Corridor-t Faggyas Ádám énekes és Tóth Balázs gitáros alapította 2022-ben. A duó jelenleg további tagok megtalálásán dolgozik, hogy a hazai élő bemutatkozás mellett a nemzetközi színtérre (elsősorban svéd, dán és német színpadokra) is elvihessék a produkciójukat. A zenekar dalainak kiemelkedően fontos részei a szövegek, melyek sok kulturális befolyást tükröznek, beleértve az ókori szanszkrit szövegeket a Bhagavad Gitából és az Upanishadokból.

Az albumon neves közreműködőkkel dolgoztak: Tim „Ripper” Owens (Ex-Judas Priest, Ex-Iced Earth) – ének, Skar (Equilibrium, Skar Production) – ének, Dirk Meyer-Berhorn (Orden Ogan) – dobok. A lemezt Sebastian „Seeb” Levermann (Orden Ogan, Angus McSix) és Dennis Koehne keverte és masterelte.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.