Rotting Christ – The Farewell – új videó

Fémforgács

Május 24-én jelent meg a Rotting Christ új albuma, a Pro Xristo. A lemezről The Farewell című daluk kapott új animációs videó, ezt láthatjátok most.

A Rotting Christ az idei Rockmaratonon élőben is bemutatja új albumának dalait, amiről Sakis Tolis bandafőnök a korábbiakban így beszélt:

Ezt az albumot az ősi pogány bölcsesség ereje ihlette. Ez egy tisztelgés azok előtt, akik ellenálltak a kereszténység eljövetelének, amely elpusztította az ősi világ minden értékét, hagyományát és tudását.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.