A semmiből húzott elő két dalt a Coheed and Cambria

Nuskull Magazin

Azt senki nem mondhatja, hogy ne menne jól a Coheed and Cambria szekere: a popos-progos banda két évvel ezelőtt adta ki nagy sikerű tizedik lemezét, a Vaxis – Act II-t, az idei nyarat pedig lényegében hol a Primus, hol az Incubus vendégeiként tolják végig – sajnálatos módon csak az ‘Államokban.

Viszont hogy nekünk is legyen valami jó hír, ahogy az általában ilyenkor lenni szokott, a rock- és metalbandák a turnék előtt azért csepegtetnek ezt-azt. A Coheed’ kapásból két dalt is dobott a rajongóknak, közülük a nagyobb volumenűt, a videóval is megtámogatott The Joke-ot még soha nem hallhatta azelőtt senki. Ez az előző lemezük írása közben született, viszont a lemezre kissé kívülálló jelleme miatt már nem fért fel. A szám mondanivalóját Claudio Sanchez énekes röviden, tömören így foglalta össze:

Ha szükséged van egy bokszzsákra, én leszek a te embered!

A másik darab egy újrakevert és újramaszterelt B-oldalas tétel, a Deranged, ami eredetileg 2011-ben jelent meg a Batman: Arkham Asylum videojátékhoz készült soundtrack albumon.

//www.youtube.com/watch?v=-E7gNsy-OoI

//www.youtube.com/watch?v=8YWfMZDs7dM

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.