200 Stab Wounds – Brutális lemezzel jönnek

Fémforgács

Nyáron érkezi az amerikai groovy death metalos 200 Stab Wounds második albuma, a Manual Manic Procedures. A lemez a Metal Blade gondozásában  jelenik meg június 28-án, aminek első videójaként a Hands of Eternity nézhető meg, amit a No Classban tartott teltházas koncertjükön rögzítettek.

A Manual Manic Procedures a klasszikus gore-metal – horror témák skáláját öleli fel, amelyet a banda és a gyorsan növekvő közönsége szeret.” – mondta Steve Buhl énekes/gitáros. „Ez a dal jól példázza azt, hogy zeneileg merre akarunk haladni. A súlyos riffek ott vannak, de azért van benne egy csomó jó dallam is. Ez nem csak egy elcseszett, őrült blastbeat és ’riff riff riff riff’ egyveleg. Ez sokkal strukturáltabb annál: groove-os és dallamos, de még mindig nagyon kemény. Ez az egyik kedvencem.”

200 Stab Wounds – Manual Manic Procedures

(Metal Blade Records)

1. Hands of Eternity
2. Gross Abuse
3. Manual Manic Procedures
4. Release the Stench
5. Led to the Chamber / Liquified
6. Flesh from Within
7. Defiled Gestation
8. Ride the Flatline
9. Parricide

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.