A Killer’s Confession – Greed – Lemezelőzetes videó

Fémforgács

Greed címmel mutatta be új kislemezes dalának videóját az ex-Mushroomhead énekes, Waylon Reavis vezette alternatív metalos A Killer’s Confession.

A kapzsiság (Greed) a hét halálos bűn egyike. Ez inkább figyelmeztetés. A közösségi média mindenre kiterjed. Az emberek mohóvá válnak és éhesek a figyelemre. A zenekaron kívül igyekszem távol maradni a közösségi médiától, amennyire csak tudok. Mindenki azzal kérkedik, amije van, követői vagy „barátai”… sokan erre a patkányversenyre alapozzák az életüket. Ne hagyd, hogy ez téged is elkapjon. Személy szerint nem hagyom, hogy ez az én halálom legyen.” – mondta Waylon Reavis.

Az A Killer’s Confession jelenleg Victim 1 című albumán dolgozik, ami idén ősszel, a MNRK Heavy gondozásában fog megjelenni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.