Mastiff – Fejlődés és brutalitás

Fémforgács

A brit brutal metallic sludge banda, a Mastiff március 22-én jelenik meg az MNRK Heavy gondozásában engedi szabadjára új albumát, ami a Deprecipice címet viseli. A banda 2021-es  Leave Me The Ashes Of The Earth lemeze óta, ahogyan Jim Hodge énekes mondta:

Sokat fejlődtünk és haladtunk a kemény hangzás felé. Az előző lemez inkább death metalos volt, ez sokkal, de sokkal súlyosabb és határozottabban riffesebb album lesz. Az album neve Deprecipice , és ez nagyjából összefoglalja, ahol most tartunk: Mindannyian egy depresszív űr szélén álltunk.

A 10 dalos lemezről máris itt van Serrated daluk videója, amiben a Dan James, a Hull XIII gitárosa tűnik fel egy Slayer-es szóló  erejéig, valamint  a napokban közzétett hardcore/punkos Void daluk hallgatható meg.

Mastiff – Deprecipice

(MNRK Heavy)

1. Bite Radius

2. Everything Is Ending

3. Void

4. Cut-Throat feat. Ethan Lee McCarthy (Primitive Man)

5. Skin Stripper

6. Serrated feat. Harry Nott (Burner) & XIII

7. Worship feat. Yersin

8. Pitiful

9. The Shape

10. Thorn Trauma

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.