Hoppá! Közös dalt debütáltatott Tarja és Marko!

Fémcsajok

A Nightwish egykori tagjai Dél-Amerikában járják a klubokat, amely turné ötlete azt követően merült fel, hogy Marko tavaly nyáron meglepetésvendég volt Tarja Pratteln-i koncertjén. 

A két finn tehetség már réges-rég lezárta a múltat, hiszen 2005 óta - amikor is Tarjának távoznia kellett a Nightwish köreiből - sok víz lefolyt a Dunán, az élet pedig mindkettőjüket érettebbé tette.

Eddig is tudni lehetett, hogy Tarja megállás nélkül dolgozik, többek közt új albumának munkálatai is folynak, de ha ez még nem elég, az Argentínában található Neuquen városában esedékes bulin nem kis meglepetést okozott a rajongóknak, amikor Markóval előadták első közös szerzeményüket, amelynek címe Left On Mars.

A dalt kitörő örömmel fogadta a közönség, tapsviharral jutalmazva a performanszot, amelyről egy lelkes jelenlévő videót is készített. Többen arról sutyorognak, hogy a két zenemágus talán közös lemezt tervezget, ami minden bizonnyal rengeteg rajongó álmának valóra válását jelentené.

 

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.