Esben Willems – Érkezik az első szólólemeze

Fémforgács

A Monolord és a Slower dobosaként ismert Esben Willems március 29-án, a Majestic Mountain Records gondozásában adja ki első szólólemezét Glowing Darkness címmel. A lemezre „amolyan félresikerült dalötletek” kerültek fel, amikről így beszélt:

Mindig is lenyűgöztek, inspiráltak és hajtottak a korlátok, és mindig is arra biztattam másokat, hogy tegyék azt, amit csak tudnak azzal, amivel rendelkeznek. Ez az album olyan félresikerült dalötletek gyűjteménye, amelyek megmaradtak bennem, és arra kényszerítettek, hogy felvegyem őket.”

A kilenc tételes korongról máris itt van a Cabaret Steet videója.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.