Rotting Christ – Like Father, Like Son – klippremier

Fémforgács

Pro Xristou címmel május 24-én jelenik meg a Rotting Christ új albuma. Az idén 35. születésnapját ünnepló görög melo-back, extrém metal legenda a Season of Mist gondozásában adja ki 14. stúdióalbumát, amire 12 vadonatúj himnuszuk kerül fel. Ezek közül elsőként Like Father, Like Son daluk klippremiere nézhető meg.

Kedves fivéreim és nővéreim!

Itt van hamarosan megjelenő Pro Xristou albumunk leső videoklipje. A dalt egy apa és fia közötti erős kapcsolat ihlette. A Like Father, Like Son ízelítőt ad az új albumunk mögött rejlő epikus hangzásból. Köszönjük a figyelmet! Reméljük, hogy élvezni fogjátok ezt a videót, hiszen még sok más is fog érkezni!

Kedves testvéreink!

Büszkén jelenthetjük be 14. stúdióalbumunk a PRO XRISTOY (amely címek’ azt jelenti, hogy Krisztus előtt) megjelenését. Albumunk 10 vadonatúj dallal, melyek hangulatosabbak és melodikusabbak, mint valaha a Season of Mist kiadásában érkezik idén májusban! Ezt az albumot az ősi pogány bölcsesség hatalma ihlette. Tisztelgés azoknak, akik ellenálltak a kereszténység eljövetelének, ami lerombolta az ókori világ összes értékét, hagyományát és tudását.

Rotting Christ – Pro Xristou

(Season of Mist)

1. Προ Χριστού

2. The Apostate

3. Like father, like son

4. The sixth day

5. La letra del Diavolo

6. The farewell

7. Pix Lax Dax

8. Pretty world, pretty dies

9. ᛦᚵᛑᚱᛆᛋᛁᛚ

10-Saoirse

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.