A Heilung és a Zeal & Ardor közösen invitál egy átformáló erejű utazásra

Nuskull Magazin

Majdnem két év után visszatér Budapestre a Heilung. Az északi mondaköröket folkosan megzenésítő, nemzetközi tagságú formációnak olyannyira bejött a Barba Negra, hogy nem is tágítanak onnan, szeptember 9-én ismét beveszik a csepeli szórakozóhely nagyszínpadát. Velük tart még az avantgárd black metalos svájci Zeal & Ardor is. A Heilung így kommentálta az együttállást a közösségi felületein:

2024 a Sárkány éve, amelyhez erő, hatalom és jó szerencse társul. Kedvező időszaknak tekintik az új kezdetekhez és a nagy eredmények eléréséhez. Célunk, hogy eljuttassunk titeket egy olyan birodalomba, ahol a múlt és a jelen összeér, és ezzel egy egyedi, felejthetetlen és átformáló utazást hozzunk létre.

Azt hiszem, ennél többet nem is kell hozzáfűznöm, vagyis de: a zenekar az EU-turnéja során minden eladott jegy után egy eurót adományoz faültetésre. Na, ez kérem motiváció!

Az eseményt itt tudod jelölni, a jegyértékesítés pedig feburár 22-én, csütörtökön délelőtt 10 órakor indul a rock1.hu-n.

//www.youtube.com/watch?v=SVbc_Fwbt50

//www.youtube.com/watch?v=M5C3XgYVD3U

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.