Merrimack – Az emberi üdvözülés kozmikus részecskéi

Fémforgács

Március 8-án hatodik nagylemezét adja ki a francia okkultista black metalos Merrimack. A Season of Mist gondozásában Of Grace and Gravity címmel megjelenő új albumukat „a kozmikus disszonancia szimfóniájaként” definiálja a zenekar.

Az ember az üdvözülést, az isteni részecskét üldözi, ám korlátozza a gravitáció és az idő súlya. Az volt a célunk, hogy természetesebb, hitelesebb módon fejezzük ki magunkat, megőrizve művészetünk primitív formáját.”

Lemezük harmadik előzeteseként Under The Aimless Spheres daluk ismerhető meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.