Knights of the Realm – A világjárványt nagyszerű volt túlélni

Fémforgács

A svéd all-stars heavy metal banda, a Knights of the Realm május 24-én adja ki második albumát Darker Than Leather címmel. A 11 dalos lemez a Playground Music kiadásában fog megjelenni és máris itt van róla Killer Machine daluk hivatalos videója.

A lemez a Knights of the Realm egy új felállásában készült el. A zenekar tagsága jelenleg a következő: az Eclipse gitárosa, Magnus „MegaloMangan” Henriksson, a Tiamat dobosa, Lars „The Hammer” Sköld, a Tank énekese, Marcus „Mean Machine” von Boisman és az Avatarium basszusgitárosa, Mats „Spellbinder” Rydström

A világjárványt nagyszerű volt túlélni, de az élet irányítása kihívásnak bizonyult, amikor a dolgok visszatértek a ’normális kerékvágásba. A jó dolog az, hogy mindebből valamennyit sikerült becsatornáznunk az új dalokba, ami szerintem még erőteljesebbé és sötétebbé tette azokat.” – mondta Magnus Henriksson gitáros.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.