Dark Tranquillity – Unforgivable – új videó

Fémforgács

Endtime Signals címmel augusztus 16-án érkezik a göteborgi melo-death legenda, a Dark Tranquillity új albuma. A zenekar legutolsó nagylemeze a 2020-as Moment volt. Azóta soraikból távozott Christopher Amott gitáros így már csak Johan Reinholdz gitározik a csapatban, míg Christian Jansson basszusgitáros szerepét vette át. Időközben Anders Jivarp dobos is távozott a zenekarból, helyére 2022-ben Strandberg Nilsson érkezett. Tehát a Dark Tranquillity 13. lemeze egy új felállásban fog megjelenni a Century Media gondozásában. Korábbi The Last Imagination daluk után Unforgivable címmel máris itt az újabb, amihez Linda Florin készítette egy remek koncertvideót.

Az Unforgivable klipje a nemrégiben lezajlott törökországi és mexikói turnéink során került leforgatásra, és a zenekart a maga valójában mutatja be.” – mondta Mikael Stanne énekes. „Joakim Strandberg Nilsson intenzív dobjaitól Christian Jansson dübörgő basszusgitárjáig a dal olyan tempóban száguld előre, amilyet évek óta nem hallottunk a bandától. A szaggató gitárok szilárdan tartják a szerkezetet, miközben az elektronikus elemek tovább erősítik a szám szorongató és kétségbeesett hangulatát. A kreativitás friss fellángolása és megújult lendülete keltette életre ezt a dalt, amely szövegileg a frusztrációból és az elnyomással szembeni tehetetlenségből táplálkozik.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.