Whitechapel – Live In The Valley – Megjelent a koncertlemezük

Fémforgács

Live In The Valley címmel jelent meg a Whitechapel legújabb koncertalbuma. 13 dalt tartalmazó lemezük anyagát 2022. december 22-én rögzítették, szülővárosában Knoxville-ben található The Mill & Mine klubban megtartott karácsonyi jótékonysági koncertjük során. Lemezük gerincét két legutóbbi albumuk, a The Valley és a Kind dalai alkotják. A korábban már bemutatott Lost Boy után máris itt van a This is Exile élő változata.

Úgy döntöttünk, hogy rögzítjük a 2022-es, szülővárosunkban hetedik alkalommal megrendezett karácsonyi műsorunk hanganyagát, ahol a The Valley és a Kin albumainkból játszottunk egy vegyes szettet. Úgy gondoltuk, hogy ez egy jó módja annak, hogy lezárjuk ezeknek az albumoknak a fejezetét, mielőtt elkezdenénk felvenni a kilencedik nagylemezünket. A hangfelvételt, a hangmérnöki munkát, a keverést és a maszterelést a mi Zach Householderünk végezte el, és rendkívül izgatottak vagyunk a végeredmény miatt.” – mondta Alex Wade gitáros.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.