Atoll – A brutalitás szimfóniája

Fémforgács

A Phoenix-i brutal, extrém death metal banda, az Atoll nemrégiben osztotta meg Autonomic Autosarcophagia dalának szöveges videóját. A dal február 23-án megjelenő Inhuman Implants albumokon szerepel majd.

Az Autonomic Autosarcophagia leereszkedés saját késztetéseink mélységeibe, a bennünk lakozó féktelen éhség felfedezése. Ez egy hangzatos megnyilvánulása az önfenntartás és a saját magunk felfalása iránti (emésztő) vágy zsigeri harcának. Szembesülünk benne azon nyers és félelmetes ösztöneinkkel, amelyek az emberi psziché árnyékában húzódnak meg. Készüljetek fel egy könyörtelen utazásra az elme legsötétebb zugaiba, ahol a létezés és az önpusztítás közötti határ a könyörtelen brutalitás szimfóniájává válik.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.