Scorpions – Júniusban tematikus arénakoncert

Hard Rock Magazin

Csípjetek meg! A Scorpions júniusban feltehetőleg teljes egészében előadja Budapesten a 40 éves ’Love At First Sting’ albumot, mely igazán a csúcsra repítette őket.

A Scorpions, minden idők egyik legikonikusabb és legbefolyásosabb hard rock bandája 2024-ben egy vadonatúj, exkluzív koncerttel tér vissza Budapestre, klasszikussá vált albuma, a ’Love At First Sting’ megjelenésének 40. évfordulója alkalmából, és előadja a lemez dalait pályafutásának legnagyobb slágereivel kiegészítve. „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy újra turnéra indulunk, és alig várjuk, hogy bemutassuk új show-nkat a rajongóinknak világszerte, a legnagyobb slágereinkkel kiegészítve a legendás ’Love At First Sting’ album anyagát! Készüljetek… Gyorsítjuk a tempót, pokoli menet lesz!” – harangozta be a turnét Klaus Meine, a banda énekese.
A ’Love At First Sting’ az egyik legsikeresebb Scorpions-album lett, 3 millió példányt adtak el belőle Amerikában, és a germán csapat ezzel végérvényesen sztár lett a tengerentúli kontinensen is. Olyan slágerek, mint a Big City Nights, Bad Boys Running Wild, Coming Home, évtizedek óta szerves részei műsoruknak, ahogy a legutóbbi években ráadásnótává szilárdult Still Loving You és Rock You Like A Hurricane is. Most talán a többi nótát is meghallgathatjuk végre élőben, június 29-én a Papp László Budapest Sportarénában.
A budapesti koncertre jegyek január 11-én, csütörtökön 10 órától kaphatók a Live Nation oldalán, a Scorpions Rock Zone rajongói klub tagjainak, valamint a regisztrált Live Nation-tagok számára az exkluzív elővásárlási lehetőség biztosított január 10-én, szerdán 10 órától. További információk az esemény Facebook-oldalán.

Scorpions

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.