Elhunyt James Kottak

Hard Rock Magazin

Alig indult el 2024, a kaszás máris aratott. Meghalt James Kottak, a Scorpions egykori dobosa, aki egészen idáig a Kingdom Come-ban verte a bőröket.

61 éves korában elhunyt James Kottak amerikai dobos, aki 1996-tól 20 éven át a Scorpionsban játszott, de 2016-ban távozni kényszerült a nagymúltú német hardrock-ötösből. Alapító tagja volt a Kingdom Come-nak 1987-ben, ahonnan 1989-ben kilépett, ám 2018-tól haláláig ismét egykori zenekarában diktálta a tempót. Játszott a Warrantban és egy rövid ideig Ronnie James Dioval is dolgozott. Halálának oka jelenleg nem ismert.
Legyen neki könnyű a föld!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.