Judas Priest – Új klippel kezdték az új évet

Hard Rock Magazin

Sajnos nem újabb dalt mutatott be a Judas Priest március 8-án megjelenő lemezéről, csak a korábban megismert Panic Attackhez készítettek koncertklipet. Kár, hogy a klip mellé nem jelentettek be újabb turnéállomásokat. Mondjuk Budapestet…

Március 8-án jelenik meg az ‘Invincible Shield’, a Judas Priest soron következő albuma, ezt követően turnéra indulnak, Európában a Saxon és a Uriah Heep, Amerikában a Sabaton társaságában. Bécsnél közelebbi helyszín egyelőre nincs, úgyhogy be kell érjük az előző turnén készült felvételekből összevágott klippel, melyet a Panic Attackhez készítettek.

Az új anyag már előrendelhető itthon is softpack és 3 bónuszdalt is tartalmazó hardcover CD, illetve fekete és piros dupla vinyl verzióban.

‘Invincible Shield’ dallista:

01. Panic Attack
02. The Serpent And The King
03. Invincible Shield
04. Devil In Disguise
05. Gates Of Hell
06. Crown Of Horns
07. As God Is My Witness
08. Trial By Fire
09. Escape From Reality
10. Sons Of Thunder
11. Giants In The Sky
12. Fight Of Your Life (bónuszdal)
13. Vicious Circle (bónuszdal)
14. The Lodger (bónuszdal)

Judas Priest - Invincible Shield

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.