ARCH ENEMY október 23-án a BARBA NEGRÁBAN!

Haverock Közösség

JÖN! ARCH ENEMY, IN FLAMES és SOILWORK október 23-án a BARBA NEGRÁBAN!

Készüljetek, ugyanis Svédország három kiemelkedő bandája állt össze, hogy egy közös turnéval szántsa végig Európát. Az In Flames és az Arch Enemy co-headliner körút különleges vendége a Soilwork lesz, a budapesti állomásra pedig október 23-án kerül sor a Barba Negrában.

A The Rising From The North Tour a svéd metal ünnepe. Az In Flames, az Arch Enemy és a Soilwork a műfaj múltját, jelenét és jövőjét hivatott reprezentálni. A rajongók egy teljesen magával ragadó, a hagyományos értelemben vett koncerten túlmutató élményre számíthatnak.

Anders Fridén – IN FLAMES: nem is lehetnénk izgatottabbak ebben a pillanatban. Ez a turné nagyon különleges, hiszen hosszú idő telt el, de végre újra együtt állhatunk a színpadon barátainkkal, az ARCH ENEMY és a SOILWORK társaságában. Felejthetetlen estéket ígérünk nektek. Ez egyfajta Sweden’s finest” válogatás – a turné, amit egyszerűen nem hagyhatsz ki!
IN FLAMES – Meet Your Maker (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Michael Amott – ARCH ENEMY: micsoda extravagáns svéd metal őrület jön szerte Európában 2024-ben! AZ Arch Enemy egészen korai időszakára nyúlik vissza a közös történetünk, a közös élmények az In Flames és a Soilwork zenekarokkal. Szóval most iszonyatosan izgatottak vagyunk, hogy svéd bajtársainkkal együtt csinálhatjuk végig ezt a különleges turnét. Hajrá!

ARCH ENEMY – The Watcher (OFFICIAL VIDEO)

Björn Strid – SOILWORK: az elmúlt évtized legnagyszerűbb line-upjáról végre lehull a lepel. A szuper izgatottság mellett abban is biztosak vagyunk, hogy ez az a turné, amire nagyon sokan vártak már. Készüljetek fel a legendás dallamos svéd metal támadásra!

SOILWORK – Övergivenheten (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

H-MUSIC, a ROCK1, a BARBA NEGRA és a Cobra Agency bemutatja:
Rising From The North Tour
In Flames & Arch Enemy headliner turné
Vendég: Soilwork
2024.10.23.
Barba Negra Red Stage
Kapunyitás: 18:00
Esemény:

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.