Woe, Is Me – Hard To Live – új dal

Fémforgács

Az amerikai metalcore banda, az Woe, Is Me kiadta új kislemezes dalát a Hard To Live-t, amit David Benitesszel (Renesans) készítettek el. A zenekarnak ez a harmadik kislemeze, amit 10 éves kihagyása után adtak ki.

Itt van új dalunk, a Hard To Live, amelyben David Benites szerepel. Hálásak vagyunk neki érte. Ez a dal mindenkinek szól, aki depresszióval küzd, vagy nehéz időszakon megy keresztül. Mindannyiótokat szeretünk.

Az említette másik két daluk, a Red és a Ghost az alábbiakban hallgathatóak meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.