Táltos-Új klip érkezett a Kylfingartól

Rockvilág.hu online rockmagazin

Még májusban jelent meg Vadak útján a H-Music gondozásában a Kylfingar zenekar harmadik nagylemeze. Erről az albumról kapott most klip formájában vizuált a Táltos című dal.

A Táltos/sámán egy nagy becsben tartott személy volt az északi, de akár a magyar néphagyományban is. Természetfeletti erővel bírt, gyógyított, szertartásokat vezetett, és lelke messzire szállhatott, Egy ilyen kis „lélek kirándulást” mutatunk be erdőn-mezőn keresztül, találkozva az ott élő állatok szellemeivel. – írja a a klipről a zenekar.

Kylfingar-Táltos:

 

A zenekar következő koncertjét itt lehet látogatni: https://fb.me/e/3XlyspU1G

 

Videó / video by: Portrait Shot
Németh Péter, Volner Márk Zenekar /
Band:
– Váczi Viktor – ének, billentyűk / main vocals, keyboards
– Báthori Kovács Bence- gitár, háttérvokálok / guitars, backing vocals
– Lakatos Gergő – gitár / guitars
– Horváth Bence – dobok / drums
– Magyari Dávid – basszusgitár / bass

Közreműködik: – Grócz Viktor – gitár, háttérvokálok / guitars, backing vocals

Táltos / Shaman: Gulyás Anna- Archeo Tattoo https://www.facebook.com/gannatattoo

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.