Alapi Power Band – Már a streaming szolgáltatóknál is elérhető a debütáló album

Hard Rock Magazin

Az Alapi István vezette Alapi Power Band első lemeze október 20-án jelent meg. Akkor kizárólag CD-n volt elérhető, de most már az online térben is meghallgathatjuk a ’№1’ dalait.

Öt hét telt el azóta, hogy Alapi István gitáros, Lőrincz Károly énekes, Takács „Kanóc” Roland basszusgitáros, Pompor „Samu” László billentyűs, Sümeghi Tamás dobos és Frics Balázs ütőhangszeres saját dalokat tartalmazó első albuma megjelent. A ’№1’ című lemez most már a YouTube Music, a Spotify és az Apple Music zenei kínálatában is megtalálható, az alábbi lejátszási listára klikkelve pedig regisztráció nélkül meghallgatható.
A szerzői kiadású CD-t továbbra is kizárólag a Shark N Roll forgalmazza.

Az Alapi Power Band január 27-én mutatja be az anyagot az Analog Music Hallban, a koncertre a TIXA felületén lehet jegyet váltani, további információ az esemény Facebook-oldalán.
▲ 3500 Ft – early bird
▲ 4500 Ft – elővételben
▲ 5800 Ft – a koncert napján és a helyszínen

Alapi Power Band

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.