Újabb karácsonyi dallal rukkolt elő Tarja – Jingle Bells

Fémcsajok

Egy hét múlva, november 10-én lát napvilágot Tarja Turunen harmadik karácsonyi albuma, a "Dark Christmas", amely a 2017-ben kiadott "From Spirits and Ghosts - Score For a Dark Christmas" című korongot követve sötét érzelmekkel fűti fel a karácsonyi klasszikusokat.

A finn művésznőt saját érzésvilága inspirálta mindkét lemez elkészítésekor, mint azt elmondta: édesanyja 2003-ban bekövetkezett halála után évekig nem tartotta a karácsonyt, mivel az ünnep csak fájdalmat szült benne. Miután ő maga is anyuka lett, és látta kislánya, Naomi szemében a csillogást, ő is ismét érezni kezdte a karácsony varázsát.

Néhány napja debütált az első dal a különleges albumról, a Frosty The Snowman, ma pedig egy újabb ismert karácsonyi klasszikus vált elérhetővé a Youtube-on, a Jingle Bells, amely felvételen egy gyermekkórus is szerepel, közöttük pedig ott énekel Tarja 11 éves kislánya, Naomi is, aki korábban már dobosként is bemutatkozott.

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.