A feldolgozhatatlan gyász ihlette az As Karma Brings új dalát

Nuskull Magazin

A hazai deathcore csúcsragadozója, az As Karma Brings leszállította a legújabb rémálmát. A srácok a jubileumi bulijuk előtt egy vadiúj dalt hoztak ki Ascent and Descent címmel, mely egy húsbavágó témából építkezik, miszerint:

A dal egy szörnyű tragédia miatti belső harc kivetülése, a gyász harmadik szakasza: az alkudozás.

Az új szám rendesen meg lett hempergetve egy kis black metal-szószban, de természetesen a főétel most is a deathcore maradt. A hangzásért a No Silence Studio mindenese, Simon István (mix és maszter), az énekfelvételekért a Stray Heart Records-os Diószegi Kiki felelt.

A zenekar tizedik születésnapja október 28-án lesz az Analog Music Hallban, ahol olyan csapatok lépnek még fel, mint a ‘Karma testvérbandája, az Eagle Has Landed, illetve ott lesz még a Darkmess és a Sleeping Serpent is.

//www.youtube.com/watch?v=mAn8IT9JCTw

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.