Job For A Cowboy – Bejelentették új albumukat

Fémforgács

Hivatalosan is bejelentette új albumát a Job For A Cowboy. A technikás-prog. – modern death / deathcore vonalas amerikai csapat 10 év után, 2024. február 24-én Moon Heale címmel adja ki ötödik stúdióalbumát a Metal Blade gondozásában. A lemezt Navene Koperweis dobolta fel, akit leginkább az Entheos-ból ismerhetünk. Második előzetesükként a The Forever Rot ismerhető meg.

A MoonHealer-en egy olyan koncepciót fedezünk fel, amelynek középpontjában egy közeli barát áll, aki a hallucinogén kábítószerekkel való szakadatlan visszaélésen keresztül a mélységes megvilágosodás könyörtelen törekvésébe kezdett, ami a valóságtól való súlyos elszakadáshoz vezetett a rájuk háruló áldozatok miatt. mentális egészség.” – mondta Jonny Davy énekes. “A The Forever Rot című dal azt a meggyőződésüket érinti, hogy az emberi evolúció és fejlődés valamilyen módon a túlvilági vagy interdimenzionális valóságok és vallási entitások észlelésének korlátozásához vezetett. Belemerül a fizikai világtól való elszakadásukba és abba az elképzelésbe, hogy az igazi vitalitás az önmegsemmisítés és az újrateremtés képességében rejlik. Hogy az általuk fogyasztott drogok egy része megnyitotta azokat a valóságokat, amelyek előtt az evolúció bezárta az ajtót.

Job For A Cowboy – Moon Heale

(Metal Blade Records)

1. Beyond the Chemical Doorway

2. Etched in Oblivion

3. Grinding Wheels of Ophanim

4. The Sun Gave Me Ashes so I Sought Out the Moon

5. Into the Crystalline Crypts

6. A Sorrow-Filled Moon

7. The Agony Seeping Storm

8. The Forever Rot

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.