TodoMal – A Greater Good – klippremier

Fémforgács

A spanyol dark metal TodoMal duó november 24-én, az Ardua Music gondozásában adja ki A Greater Good című második albumát. Erről címadó daluk hivatalos videóját osztották meg, az alábbi üzenettel:

Ez a bizonyos dal nem csak az új albumunk nevét viseli, hanem le is zárja azt. Úgy éreztük, hogy ez a tökéletes választás, hogy bepillantást engedjünk lemezünk szentélyébe. Képzeld el úgy, mint egy rejtvényt, egy történetet, amely tükrözi az életünkön át vezető utazásunkat, a csúcsokat, a mélypontokat, a kapcsolatainkat, a magány pillanatait, a kihívásokat és a megingathatatlan reményt, amely előre visz.

Végtelenül hálásak vagyunk, hogy Teodora Gosheva csatlakozott hozzánk, hogy tolmácsolja a dallamot a dal utolsó részében, ami egy csillogást ad hozzá. Ez mindannyiunké, tisztelgés azok előtt, akiket útközben elvesztettünk. Míg hallgatod igyál egy italt, ápoljunk minden együtt töltött pillanatot.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.