Minden, amit a 2024-es Bear Stone Fesztiválról tudnod kell!

Rockvilág.hu online rockmagazin

Apránként adagolt meglepetések helyett egy nagy bejelentés-csomag érkezett a Bear Stone Fesztiváltól. A legnagyobb horvát kisfesztivál, a nemzetközi stoner-fuzz-psychedelic rock rajongóinak új ékszere most egyben elmondja, idén mire számíthattok!

A három legfontosabb újdonság: 

  • a Bear Stone Fesztivál 2024-ben július 4-7-ig lesz Slunj mellett a csodavölgyben
  • 3 helyett 4 napos lesz, 28 kiváló zenekarral a lineupban
  • megnyitnak egy új színpadot is, amivel így már háromra bővül a fesztivál, egyelőre

A fesztivál új színpada a Mill Stage lesz, és olyan helyen áll majd, ahova eddig nem engedtek látogatókat. Ez a színpad kifejezetten a feltörekvő zenekaroknak lesz dedikálva, és az egész közép-kelet-európai régióból érkeznek majd ifjú titánok. De a színpad nem csak a friss fellépők miatt lesz izgalmas, hanem azért is, mert közvetlen kapcsolata lesz a folyóval, a Mrežnica-kanyonnal és az ott zubogó vízesésekkel is. Már a gondolat is lélegzetelállító!

A nagyszínpad új nevet kap, Stone Stage lesz belőle, tisztelegve a fölé magasodó sziklák előtt. A fesztivál headlinereit továbbra is itt találjátok majd, de a nevek egyelőre maradjanak titokban, de 2024-ben is a legfinomabb Stoner/Psychedelic/Desert/Fuzz/Doom/Sludge különlegességeket hozzák majd el kerek e világról. 28 zenekar, átfedés nélkül, két színpadon, napközben pedig a Jam Stage-é marad a tér, de a koncertek utáni afterparty is új színt fog kapni. 

A jegyvásárlás elindult egy új, nagyon limitált  “Blind Bear” jegykonstrukcióval a szuperfanoknak, akik a fellépők bejelentése nélkül is vennének jegyet, első körben €53-ért. Ezután jön majd a már tavaly is látott “Early Bear” jegy €63-ért, később további jegyfordulókkal. Idén elővételben nem lesznek napijegyek, ezek csak helyszínen lesznek majd kaphatók, amivel a szervezőknek kiemelt célja, hogy az egész fesztiválra és az azt körülvevő természetre irányítsák a figyelmet, ne csak egy-egy nap headlinerére. Azt, hogy a hegyek és a folyókanyarulat az egyik legerősebb headlinerük, nem győzik hangsúlyozni minden évben, és a képeket vagy az aftermovie-t látva ebben igazuk is van. 

Az előző két év tapasztalatai és a visszajelzések alapján több olyan operatív fejlesztést is terveznek, ami a fesztiválozók kényelmét szolgálja majd, mind a fesztivál területén, mind a kempingben, és csökkenti az esetleges sorok kialakulását is. Úgyhogy július 4-től 7-ig irány újra a Bear Stone Fesztivál, a legkülönlegesebb utazás zenén és természeten át, egy hosszú hétvégén!

web: https://bearstonefestival.com/ 

fb: https://www.facebook.com/bearstonefestival 

in: https://www.instagram.com/bearstonefestival 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.