Tankcsapda – Budapest tetején forgattak

Hard Rock Magazin

Pesten megjelent Isten, ez az új Tankcsapda-dal címe, amihez nemrégiben forgattak videót, a dal élő premierje a szeptemberi Budapest Park-os koncerten lesz.

Új nótával jelentkezik hamarosan az ország első számú rockzenekara, a Tankcsapda. Ahogy Lukács Laci a Tábor Fesztivál egyik átkötő szövegében említette, a szeptemberi Budapest Park-os koncert környékén jön ki a dal. A hozzá készült videó jelen állás szerint a koncert másnapján, szeptember 23-án jelenik meg. A srácok már túl vannak a forgatáson és Budapest legmagasabb pontján, valamint a MOL Campus területén, illetve annak külső felületein forgattak.
A videót újra a Final Production céggel közösen készítették el, akik az Ez a nap az a nap nóta képi világáért is felelősek, és akiket Lukács Laci ajánlott a többieknek. A Pesten megjelent Isten dalt élőben a szeptember 22-i Budapest Park-os koncerten fogják először elnyomni, ahol a vendég az A Király Halott.

A Budapest Park bemutatja: Pesten megjelent Isten
Tankcsapda, A Király Halott
Budapest Park, 2023. szeptember 22.
Jegyek a Budapest Park oldalán, további információ az esemény Facebook-oldalán.

Tankcsapda

Tankcsapda

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.