Graveyard – Egy friss szellő a nyugati partról

Fémforgács

A svéd hard/blues rocker Graveyard szeptember 29-én adja ki új albumát a Nuclear Blast Records gondozásában. Lemezük egyszerűen csak a 6-os címet viseli, lévén hatodik nagylemezükről van szó.  Erről Breathe In, Breathe Out daluk videóját osztották meg velünk.

A Breathe In, Breathe Out már a második kislemezünk a hamarosan megjelenő 6 albumról, ami egy friss szellőként árad be a nyugati partról, hogy mindenki élvezhesse.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.